Nella Kharisma

Kapten Oleng

Nella Kharisma

keyboards Easy easy

by  CARLLUZ

save to print version add songbook text version e-mail correct tuner
chordsukulelecavacokeyboardtabbassdrumsharmonicaflute Guitar Pro
close

there isn't a video lesson for this song

chords

Kapten Oleng

	  		Intro 

Verse 
C       G      Am        Em         F 
 Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku 
       C     Dm           G            C 
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari 
       G        Am      Em      F 
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu 
        C     Dm               G       C 
Gede bantere alon.. nanging ra iso digugu 

           G       Am       Em          F 
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu 
        C         Dm 
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah 
G           C 
kahanan uripku.. 
      G        Am         Em         F 
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene 
           C                Dm 
Tak cobo nglaleke arep nganggo 
           G 
coro opo wae.. 

tabchorus
Chorus C G Kapten.. aku pengen oleng.. Am Em mergo tresno wis ra kajen F C Kapten.. ben kabeh kelalen Dm G aku pengen.. oleng.. C G Kapten.. gek ndang wenehono Am Em tresno ben ra nyesek neng dodo F C Tombo teko loro lungo Dm G senadyan mung sedelo..
tab
C G Wis biasane aku mbok larani Am Em Saiki pengenmu piye yen ngeneki F C Ngalor ngidul golek tombo Dm G Sokor sokor oleh gantine tresno C G Senadyan iki mung sedelo Am Yo wes ora popo Em sing penting wis ra kroso F C Kroso larane lali ro slirane Dm G Sing wis gawe atiku oleng wae..
tabchorus
Chorus C G Kapten.. aku pengen oleng.. Am Em mergo tresno wis ra kajen F C Kapten.. ben kabeh kelalen Dm G aku pengen.. oleng.. C G Kapten.. gek ndang wenehono Am Em tresno ben ra nyesek neng dodo F C Tombo teko loro lungo Dm G senadyan mung sedelo..
tab
C G Mabur duwur atiku tambah ajur Am Em Kelingan kowe wis mendingan tak kubur F C Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur Dm G Atiku iki mung mbok ulur ulur.. C G Saiki kowe pancen iso mbalelo Am Em Rasakno mengko yen aku uwes lungo F Sopo sing bakal ngampet C loro disio sio Dm G Kowe mesti oleh piwalese tresno.. F G C Am Tak akoni larane tembus neng ati Dm Sekarang tlah hilang G C semenjak kaptenku datang.. Interlude C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C
tabchorus
Chorus C G Kapten.. aku pengen oleng.. Am Em mergo tresno wis ra kajen F C Kapten.. ben kabeh kelalen Dm G aku pengen.. oleng.. C G Kapten.. gek ndang wenehono Am Em tresno ben ra nyesek neng dodo F C Tombo teko loro lungo Dm G senadyan mung sedelo..
tab
C G Kapten.. aku pengen oleng.. Am Em mergo tresno wis ra kajen F C Kapten.. ben kabeh kelalen Dm G aku pengen.. oleng.. C G Kapten.. gek ndang wenehono Am Em tresno ben ra nyesek neng dodo F C Tombo teko loro lungo Dm G C senadyan mung sedelo..

Full key step upFull key step up
Half key step upHalf key step up
Half key step downHalf key step down
Full key step downFull key step down
hide glossary

See also:

chords Ira! - Núcleo Base (ver. 2) chords Deep Purple - April chords Ira! - Dias de Luta chords Ira! - Ciganos chords Deep Purple - Soldier Of Fortune chords Deep Purple - Burn
e-chords

Other versions:

keyboards Nella Kharisma - Kapten Oleng
auto scroll beats size up size down change color columns
tab show chords e-chords YouTube Clip e-chords hide all tabs e-chords go to top tab

share