Marko ja Jukka

Oikeita Töitä

Marko ja Jukka

cavaco Easy easy

by  LINEKERS

save to print version add songbook text version e-mail correct tuner
chordsukulelecavacokeyboardtabbassdrumsharmonicaflute Guitar Pro
close

there isn't a video lesson for this song

chords

Oikeita Töitä

	  		

Verse 1:

F#m D Tää maa on täynnä soittajii ja roudarii E Bm E Taidemaalareita, youtube-tähtösii F#m D Kaiken maailman tanssijoita, valokuvaajia E Bm E Musikaalitähtiä ja tuottajia. F#m D Tositeevee tähdet lienee kuumimpii E Bm E Laulukisoista kuoriutuu vain juontajii F#m D Runohenkilöitä ei saa loukata E Bm E Ja mikä ammatti on äänitarkkailija.
tabchorus
tab
F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E F#m Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan.

Verse 2:

D Nuo urheiluhullut on myöskin joutavii E Bm E Politiikassa murheet päätyy twitterii. F#m D Pöyristyttävintä kautta aikojen E Bm E Et joku elannon tienata voi laaulaen
tabchorus
tab
F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E Bm Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan.

Bridge:

D Ihan turhaa extraa F#m Hauskanpitoa siis Bm D E Kertoi meille Mamma nelkytviis
tabchorus
tab
F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan. F#m D Oisko aika hankkii oikeita töitä E Bm Tulla kotiin sieltä luomisen mailta. F#m D E Hyvinvointivallan perkeleitä, voi auttakaa. F#m D E Bm Onhan tää nyt ihan joutavaa sakkii, haahuillaan ihan herranlailla. D E F#m Eikä kestetä jos tulee takkiin, vaan kaadutaan.

Full key step upFull key step up
Half key step upHalf key step up
Half key step downHalf key step down
Full key step downFull key step down

See also:

e-chords

Other versions:

auto scroll beats size up size down change color columns
tab show chords e-chords YouTube Clip e-chords hide all tabs e-chords go to top tab