Clouseau

Naar Huis

Clouseau

chords Easy easy

by  ROBEPOIEL

save to print version add songbook text version e-mail correct tuner
chordsukulelecavacokeyboardtabbassdrumsharmonicaflute Guitar Pro
close

there isn't a video lesson for this song

chords

Naar Huis

	  		Intro: A     A     A     A 

Verse 1:

E A Ik was in weken niet weggeweest, E A ik dacht ik ga eens naar een feest: D D een hele avond met wat vrienden en veel toffe muziek. E A Maar 't zit hier vol bizarre mensen. E A Ik kan mezelf wel verwensen, D D ze kijken allemaal naar mij terwijl ik echt niks zei. B E A A Het is stom dat ik hier kwam. Het is stom, ik word doodziek.
tabchorus
D D A A Ik wil naar huis, ik wil naar huis. D D B E A A A A Ik wil naar huis, want nergens is het beter, nergens is het beter dan thuis.
tab

Verse 2:

E A Een ouwe dikzak komt wat lullen, E A staat in m'n oren wat te brullen: D D hij wil de show van Clouseau in z'n discotheek. E A En ik zeg "nee", maar hij zegt "dank je", E A ik grijp vertwijfeld naar m'n drankje D D en ik begeef me naar de toog maar hij vervolgt z'n monoloog. B E A A Het is stom dat ik hier kwam. Het is stom, ik word doodziek. Trouwens ...
tabchorus
D D A A Ik wil naar huis, ik wil naar huis. D D B E A A Ik wil naar huis, want nergens is het beter, nergens is het beter dan thuis.
tab

Bridge:

G D A A Wat is er toch met al die mensen? Waarom laten ze me niet met rust? G D A A Een half uur op dit feestje, ik ben volkomen uitgeblust, Bm Bm het is genoeg geweest op dit stomme feest. G G Er is niets waar ik me niet aan stoor, Bm Bm ik ga met stille tred, zogezegd naar het toilet, D E maar langs de achterdeur er gauw vandoor. Ja,
tabchorus
D D A A Ik ga naar huis, ik ga naar huis. D D B E Ik ga naar huis, want nergens is het beter, nergens is het beter dan thuis. D D A A Ik ga naar huis, ik ga naar huis. D D B E A A A A Ik ga naar huis, want nergens is het beter, nergens is het beter dan thuis.
tab

Full key step upFull key step up
Half key step upHalf key step up
Half key step downHalf key step down
Full key step downFull key step down
auto scroll beats size up size down change color hide chords simplify chords drawings columns
tab show chords e-chords YouTube Clip e-chords hide all tabs e-chords go to top tab

share