Awi Rafael

home > Awi Rafael > chords

Kalau Aku Kaya Chords

Awi Rafael

Difficulty: nolevelnolevel

by renejunior

tuner correct add songbook print version text version rtf version e-mail
chordsukulelecavacokeyboardtabbassdrumsharmonicsflute Guitar Pro
chords

Kalau Aku Kaya

	  
Capo 1

C      G 
Kalau aku kaya 
B      Em 
Kalau aku kaya 
Altimet 
Em 
Aku nak gaya hidup aku berubah 
Am 
Alangkah indah kalau dah tak susah 
G 
Jadi pemilik bukan sewa rumah 
F#m 
Makan tak habis minum tak sudah 
Em 
Bil api air semua bayar awal 
Am 
Tulis cek selamba tak risau batal 
G 
Masuk dalam bank semua melopong 
D 
Dalam akaun ada banyak 0 0 0 0 0 

                 C       Em 
Dan kalau aku mampu 
(jangan pening kepala, Aku betulkan semua lubang atas jalanraya) 
                  G         D 
Buat suka hati aku 
(Kamu tak perlu risau, Aku beli semua pokok janji bumi kekal hijau) 
Awi Rafael 
C      
Kalau aku kaya 
G 
Hari hari hari raya 
B 
Bil-bil jiran keluarga 
Em 
Aku belanja selamba 
D                 C 
Kalau aku kaya 
G 
Aku beli segalanya 
Am 
Bungkuskan semua 
D 
Hadiahkan pada mama 
C                  G 
Kalau aku kaya (kalau aku kaya,kalau aku kaya) 
Em               D 
Kalau aku kaya (kalau aku kaya,kalau aku kaya) 
Altimet 
Em 
Aku gajikan driver 
Nama dia Schumacher 
Am 
Dia panggil aku sir 
Aku panggil dia der 
G 
Der, tolong hantar mak aku pegi pasar 
F#m 
Belikan nasi lemak 
Boss engkau dah lapar 
Em 
Aku belikan Kim K, kain lebih 
Am 
Pesan dia tolong tutup aurat, terima kasih 
G 
Beats by Dre 
Next beat by’Ye 
F#m 
Tiap show pakai J’s 
Hypeman aku Jay 
Em 
Biar aku belanja, subsidi gula 
Am 
Korang kena kencing manis tanggung rawatan semua 
G 
Pening apa semua benda aku yang sponsor 
D 
Kalau korang takut trafik kita naik helicopter 
C                    Em 
Dan kalau aku mampu 
(jangan pening kepala, Aku betulkan semua lubang atas jalanraya) 
G                    D 
Buat suka hati aku 
(Korang tak perlu risau, Aku beli semua pokok janji bumi kekal hijau) 
Awi Rafael 
                C  
Kalau aku kaya 
                       G 
Hari hari hari raya 
B 
Bil-bil jiran keluarga 
Em 
Aku belanja selamba 
D               C 
Kalau aku kaya 
G 
Aku beli segalanya 
Am 
Bungkuskan semua 
D 
Hadiahkan pada mama 
Am                        Bm 
Aku beli serba satu (Heh aku beli dua) 
G                              F#m 
Eleh aku angkat lima (Wei aku borong semua) 
Am                        Bm 
Bagitahu jiran lama (Sewa mereka kami taja) 
C                                             D 
Dan kalau anak-anaknya geliga (Kita bagi biasiswa 
C             G 
Bila aku kaya 
B                Em 
Bila aku kaya 
D             C       G 
Bila aku kaya 
B 
Bila aku kaya 
Kaya,kaya 
C 
Bila aku kaya 
G 
Hari hari hari raya (hari-hari ha ha) 
B 
Bil-bil jiran keluarga 
Em 
Aku belanja selamba (rileks-rileks semua aku belanja) 
D                C 
Bila aku kaya (Yea) 
G 
Aku beli segalanya (semua) 
Am 
Bungkuskan semua (ha ha) 
D 
Hadiahkan pada mama (mama nak apa) 
C                      G 
Bila aku kaya (Kita bukan pergi kedai kereta beli kereta) 
B                     Em 
Bila aku kaya (Kita pergi kedai kereta beli kedai kereta) 
D               C      G 
Bila aku kaya (bila aku kaya, bila aku kaya) 
B                   Em 
Bila aku kaya (bila aku kaya, haih bila lah nak kaya) 
D            C       Em 
Kalau aku mampu 

G                  D 
Buat suka hati aku 
	  

Request the video "Kalau Aku Kaya"  -  Send "Kalau Aku Kaya" Ringtone to your Cell

there isn't a video lesson for this song

request
Full key step upFull key step up
Half key step upHalf key step up
Half key step downHalf key step down
Full key step downFull key step down
Search
auto scroll beats size up size down change color hide chords simplify chords drawings columns
tab show chords e-chords YouTube Clip e-chords hide all tabs e-chords go to top tab