Minatori

Babai I'm Eshte Punetor

Minatori

chords Easy easy

by  BOMBAXXX

save to print version add songbook text version e-mail correct tuner
chordsukulelecavacokeyboardtabbassdrumsharmonicaflute Guitar Pro
close

there isn't a video lesson for this song

chords

Babai I'm Eshte Punetor

	 		
Intro 

Am Dm 

Shoke dhe shoqe ... 

Vers 1 

Am         Dm 
Babai im eshte punetor 
Am         Dm 
i martuar, ka shtate femij 
Am         Dm 
Banojme ne shtepi te vogel 
F     G     Am 
atje larg, ne periferi ... 

Vers 2 

Am         Dm 
Perhere kokeulur, ai ec 
Am         Dm 
kurr s'vonohet, jo nuk ngec 
Am         Dm 
Dallaveret, nuk i don 
F     G     Am-F-G-Em 
Jeten ne sy e shikon 
F     G     Am 
Jeten ne sy e shikon ... 


tabchorus
Dm C Babai im, eshte punetor Dm C G punon ne dite nga shtate tete ore F G shkon dhe vjen, me biciklete.. Dm C Babai im, eshte punetor Dm C G punon ne dite nga shtate tete ore F G shkon dhe vjen, me biciklete ... lexon Rilindjen flete per flete!
tab
Vers 3 Am Dm nje fatos i Marksit i varur ne mur Am Dm babain e pyet: A u lodhe he burre? Am Dm dhe keshtu u ben shume vjet F G Am-F-G-Em ai me te e ka nje muhabet F G Am ai me te e ka nje muhabet ...
tabchorus
Dm C Babai im, eshte punetor Dm C G punon ne dite nga shtate tete ore F G shkon dhe vjen, me biciklete ... Dm C Babai im, eshte punetor Dm C G punon ne dite nga shtate tete ore F G shkon dhe vjen, me biciklete ... lexon Rilindjen flete per flete!
tab
Solo C Dm Em G A Em C Dm Em G A B
tabchorus
Dm C Babai im, eshte punetor Dm C G punon ne dite nga shtate tete ore F G shkon dhe vjen, me biciklete ... Dm C Babai im, eshte punetor Dm C G punon ne dite nga shtate tete ore F G shkon dhe vjen, me biciklete ... lexon Rilindjen flete per flete!
tab
Am Am G Am

Full key step upFull key step up
Half key step upHalf key step up
Half key step downHalf key step down
Full key step downFull key step down
hide glossary

See also:

chords Ira! - Milhas e Milhas chords Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming chords Ira! - Miss Lexotan - 6mg - Garota! chords Ira! - Tarde Vazia chords Ira! - Envelheço na Cidade chords Deep Purple - Smoke on the water
e-chords

Other versions:

chords Minatori - Babai I'm Eshte Punetor
auto scroll beats size up size down change color hide chords simplify chords drawings columns
tab show chords e-chords YouTube Clip e-chords hide all tabs e-chords go to top tab

share