Kenge Shqip

Jemi Emri I Vete Jetes

Kenge Shqip

chords Easy easy

by  ADALGOMES

save to print version add songbook text version e-mail correct tuner
chordsukulelecavacokeyboardtabbassdrumsharmonicaflute Guitar Pro
close

there isn't a video lesson for this song

chords

Jemi Emri I Vete Jetes

	 		


Strofa 
Am 
Mos pyesni cfare viti ka qene 
F           C 
Kur erdhem ne jete 
            G 
U ndihem te rritur kaq shpejt. 
Am 
Dhe marrim guximin e moshes, 
F           C 
Ndaj zemra flet, 
          G 
Te duam te bukur o jete. 

F      G         C    Am 
Ne jemi me ty o njeri qe mengjeset zgjon, 
F      G          E    Am 
Me ty shqetesimet i ndajme si buken tone. 
F      G          C    Am 
I themi nje fjale dashurie ne tokes sone, 
F      G          E    E 
Cdo dhimbje gezim ta ndjeje zemra jone. 

Refreni (2x) 
C    G        Am 
Ne jemi emri i vete jetes, 
F    C           G 
Ne tek e sotmja te ardhmen kerkojme. 
C    G         Am 
Ne atdheun tone si askush tjeter, 
F      C       G 
Ne drejt Europes do ta cojme.  

Solo me kitare 

Refren (2x) 
		 

Full key step upFull key step up
Half key step upHalf key step up
Half key step downHalf key step down
Full key step downFull key step down
hide glossary

See also:

chords Ira! - Receita Para Se Fazer Um Herói chords Ira! - Eu Quero Sempre Mais chords Ira! - Mariana Foi Pro Mar chords Ira! - Imagens de Vocę chords Ira! - Nasci em 62 chords Ira! - House of The Rising Sun
e-chords

Other versions:

chords Kenge Shqip - Jemi Emri I Vete Jetes
auto scroll beats size up size down change color hide chords simplify chords drawings columns
tab show chords e-chords YouTube Clip e-chords hide all tabs e-chords go to top tab

share